Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02 -2007   #13 (permalink)
syavas
Süper Üye

syavas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 12-11-2005
Teşekkür Etmiş: 16
Teşekkür Almış: 3

Sponsor

merhaba arkadaşlar,
bu sitede sizler gibi, açılan konularda düşüncelerimizi beyan ettiğimiz konular olmuştur. doğal olarak ta farklı düşündüğümüzde.
ancak bu sitenin moderatörü (!) ümit be, kendisi gibi düşünmeyenlere ( ben, psra1000,…) hemen kendini bilmez yakıştırmasını yapıyor.
İşte örnekleri :
1. konu : or 700 ( tr )
moderatör ümit bey (!) “sayın can bey siz birkaç kendini bilmez kişinin sözlerinin etkisinde kalıp bence bu işlerden vazgeçmeyin yaptığınız işler bizler için çok önemlidir bu forumda her çeşit insan var… “ gönderme tarihi: - 29/11/2007 : 10:01:18
“ kendini bilmez” ve “her çeşit insan” dikkatinizi çekerim.
tabiî ki tüm söyledikleri kendisine iade edildi.
verdiği cevap :

“syavas ben yazımda senin ismini belirtmemiştim ikide bir adımı ağzına alma terbiyesiz herif ben densiz kelimesini hiç kullanmadım g....den laf uydurma” gönderme tarihi: - 02/12/2007 : 00:19:40
“terbiyesiz herif” ve g….den uydurma”
yine söylediklerini kendisine iade ettim : “sırf senin gibi düşünmeyenlere ki; onlardan biri de benim, birkaç kendini bilmez diyen sen değilmisin.
terbiyesiz de sensin. iade ediyoorum. “ gönderme tarihi: - 02/12/2007 : 00:29:59
2. yamaha or700 tr ilk görüntüler
moderatör tarafından aynı yakıştırmaya maruz kalmış psra1000 in cevabı : “yoksa moderatör ümit bey tarafından "densizlik" ile itham olunurum! bu siteden beni banlasana moderotör ümit hocam!!!! “ gönderme tarihi: - 01/12/2007 : 12:26:01
yine psra1000 moderatörün kullandığı üsluptan yakınır: insanlara hakaret etmeden tartışamayan "ince ruhlu (!) ve mütevazı (!)" müzisyen arkadaşlarımız varken... gönderme tarihi: - 02/12/2007 : 15:27:21
ve kendisine bu tavrından dolayı uyarır : “@ümit, diğer başlıklarınızda nasıl yazdığınızı bilmiyorum, takip etmiyorum ama... yamaha bölümündeki yazılarınız nedense hep kırıcı ve aşağılayıcı oluyor. kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yoktur sanırım. hep tepeden bakmak, hep dolaylı tahkir... gönderme tarihi: - 29/11/2007 : 22:20:07

yukarıda size bu sitenin moderatörü olan kişinin, kendisi gibi düşünmeyenlere verdiği yanıtlardır. seviyesini ve kalitesini öğrenmeniz için.

monitör arkasına saklanarak ve klavyeden gücünü alarak efelenmek bu olsa gerek.
at izinin, it izine karıştığı, başların kıç, kıçların baş olduğu yerlerde böyle durumlara rastlanır.

aşağı-yukarı yukarıdaki satırlara benzer satırları gece yarısı ayrı bir başlık konusu ile yazmıştım. ama operasyonla kaldırıldı. beklide şimdi beni banlar. benimde bunları bir şekilde sizlerle paylaşmam gerekirdi.
bilgilerinize,
saygılarımla.

syavas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla