Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-22 -2007   #5 (permalink)
SAZGRUBU
GeneL Moderator

SAZGRUBU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 11-18-2005
Teşekkür Etmiş: 55
Teşekkür Almış: 130

Sponsor

tamam dostum o zaman ya disketiniz bozuktur yada içindeki bilgiler kısmen silinmiştir. örneğin disketi orgunuzun hoparlör lerinin üzerine bırakırsanız veya böyle mıknatıslı bir ortamda disketiniz kalırsa içeriği silinir. bunun için ya sıfırdan yeni bir disketi formatlayıp o sati içine tekrardan bilgisayardan atıp kullanmalısınız yada hangi seti istiyorsanız onu sitemizden isteyip tekrardan yükleye bilirsiniz. disketinizin bozuk olup olmadığını şöyle de anlaya bilirsiniz disketinizi orgunuza takmışken disk > load > f2 tuşuna bas fd yazsın disketideki set ismini tempo value düğmesiyle durum tuşunun önüne getir f3 tuşuyla open yap. yani aç. ondan sonra örneğin style klasörünü durum tuşunun önüne getir f3 tuşna basıp aç tekerleği çevirdiğinde tüm rtimleri görüyor olman lazım bu şekilde test edebilirsin. saygılarımla,

SAZGRUBU ` Diyorki: [LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]

Verilen her yanıtıma TEŞEKKÜR butonunu kullanmanız bana olan memnuniyetinizin, kullanmamanız ise benim yanıtımı kaile almadığınızın işaretidir.
SAZGRUBU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla