Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-22 -2007   #4 (permalink)
SAZGRUBU
GeneL Moderator

SAZGRUBU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 11-18-2005
Teşekkür Etmiş: 11
Teşekkür Almış: 60

Sponsor

benim bildiğim midi interface kablosunun standart olması gerek yani her orga uyabilen bir aparat. özellikle yamaha demişsiniz öyle yamaha marka bir kablo var ise ben onu görmedim fakat normal midi interface kabloları hepsi aynı işi görür ben daha evvel böyle bir kabloyu alıp sizler için analiz etmiştim ve yapılışını da sizlere izah etmiştim işte aynı bilgileri bir kez daha veriyorum. ben bu kabloyu 15 ytl ile almıştım fakat piyasada vay avrupa vay ithal deyip 40 - 50 euro ile satılanlarını da biliyorum. neyse mühüm olan işinizin görülmesi yoksaki bu kablonun bence o kadarda kalitelisine falan da gerek yoktur diye düşünüyorum tabiki karar sizlerin sonsuz sevgilerimle,

mİdİ kablosu yapimi
(malzemesi, 2 ader 3 metre uzunluğunda blendajlı üç uçlu kablo, birtane 15 erkek uçlu bilgisayar giriş soketi ve 2 tane 5 erkek uçlu yuvarlak 10 kuruş ebadında org giriş jakı.)
bilgisayar soketi (15 erkek uçlu) bağlantısı
birinci kablo, kırmızı uçlu kabloyu 8 nolu, mavi 15 no’lu, şase 5 nolu ayağa,
İkinci kablo, kırmızı uçlu kablo 1 nolu, mavi 12 nolu şase 4 nolu ayağa lehimle
uç bağlantısı (5 erkek ayaklı soket) u hali görünüşü ile, 2. tırnak mavi, 3.
tırnak şaşe, 4. tırnak kırmızı olması koşuluyla lehimle. (1- 5 boş, 2-4 canlı uç)

SAZGRUBU ` Diyorki: [LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]
SAZGRUBU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla