kardeşim uper 2 ye basıp mesela b-22 fülüt seç....derken uper1 e bas onada b.12 saksofon sec.....bunu soyle calarsın....
derken bu yaptıgın sesleri kaydetmelisin ki her seferinde ses yapmaya ugrasmadan cagırınca bu yaptıgın ses sana hemen gelsin sende kolayca kullan....
gelelim...yaptıgın sesi kaydetme işine...uper 1 ve uper 2 ye sesleri seçtikten sonra menuden write dugmesine bas sonra ekranda protek diye bir yazı cıkınca ona evet secenegine tıkla....sonra user programda mesela a bankında 11 e yuklemek icin bir elin write dugmesinde basılı iken diger elinlede yukleyecegin bank olan a 11 e sirasiyla basinda yaptigin ses o banka yuklenmİş olur..
bir daha ki sefere o yuklediğin sesi kullanacagında user a11 basınca hemen yuklediğin ses karşına gelecektir....
bu arada ses deg
istirirken ritmin degismemesi için ritimleride kitlemen lazım... onun icin de orgun en alt sol tarafında yanyana 3 tus var onun 1.sine bas....hemen ritim kitlenir ve ses leri sen degiştirirken ritim asla degişmez....
bunları dikkatlice okursan cok basit olarak ayrıntılıca sana yazdım.... hiç karışık degil yazdıklarımı harfiyen okuyarak dikkatlice yaparsan ne kadarkolay oldugunu göreceksin....
|