Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-29 -2007   #14 (permalink)
serveticen
Süper Üye

serveticen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 11-14-2005
Teşekkür Etmiş: 10
Teşekkür Almış: 3

Sponsor

arkadaşlar en azından bunu yapabilmemiz güzel tartışıp belkide sorunun ve sorunların neler oldugunu analiz edebiliyoruz.şöyle birşey söylemek istiyorum a1000i ilk alanlardan biride benim ben org çalmadan önce davul,darbuka gibi aletleri çaldım ritm altyapım oldukca saglam oldugunu yinede söyleyemem a1000 için paylaşımları devamlı ve sürekli olarak takip ettim ve bende elimden geldigince bişeyler yapmaya çalıştım çünkü paylaşmak kadar güzel bişey yok.peki paylaşmama fikri nereden doguyor bakın yaşadıgım yerde bi org çalan benden yaş olarakta büyük olan bi abim vardı isim belirtmek yanlış olur a1000 kullanıyordu ve gidip dinlemem sonucunda a1000 almaya kara verdim kendince ritmler yazmış padler yapmış ve düşününki ozaman a1000daha tr olmamıştıki çokta iyi ritmler yazmış ve sesler yazmış alete o gün hayran kaldım fakat bu kişi paylaşmayı düşünmüyor nedeni ise bizim gibi piyanistleri kendine arkadaş olarak degilde rakip olarak görmesi bunda sanırım çok etkili oldu. maalesef bazı kişilerde en güzeli bende olmalı başkasında olmamalı düşüncesi var.ben iyi bi ritm yazanlardan degilim. ama elimden geldigince yaptıklarımı gönderdim.hala aynı fikirdeyim paylaşım olmalıki aletimiz yamaha a1000 imiz hak ettigi övgüyü almalı bugün ben mesela salim abinin ritmlerinin çogunu kullanıyorum nedeni çok iyi ritmler yazıp paylaştı sagolsun onun a1000in üzerinde çok emegi var.a1000den ayrıldıktan sonra birkaç arkadaşın dışında paylaşım kesildi bu arkadaşlar 5 bilemedin 6 kişi demek istedigim bu kötü düşünenlerin bu düşünceleri yok olsa idi ortada çok çok iyi ritmler olabilirdi...

serveticen ` Diyorki: url=http://trakyamuzik.net/tr][/url]
serveticen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla