29 ekim cumhuriyet bayramamız kutlu olsun:
yamaha saund olarak dünyanın en kaliteli aleti diyebilmekten çekinmiyorum o yumuşaklık seslerdeki kalite ve ahenk kendini her şekid bellli ediyor.or 700 ün piyasadaki yerini alarak pa 500 ile rekabet ederek yeni bir oluşum başlatacağını düşünüyorum.ikiside kendi kategorisinde yarşışacaklar birbirleriyle.fakat şunu da belirtmeden geçemeyeceğim.korg un gerek tirim ve gerek sesleri olsun bizin düğünlerimize tarzımıza daha uygun olduğunu düşünüyorum.
örnek vermek gerekirse nasıl dünyada az satılan ama türkiyede 1 numara olan cep telefonu cihazı nokia ise .dünyada ve avrupada sonyericson veya motorola çok satılıyor türkiyede talep daha azsa .yamaha da böyle.korgdan nekadar üstün alet yaparsa yapsın korg kadar satamaz pazarın bir oturma şekli var .bunu da kırmak çok zor .yamahanın korgun pazarını ciddi şekilde alması için korgun roland gibi.5 yıl bize hitap eden aletleri yapmaması lazım buda olmayacağınıa göre lider şuan korg.ocakta pa 500 ve yenilikleri beklemeye devam edelim.selamlar saygılar
|