evet arkadaşlar daha dün salim'e bu konuda çekişmeyi düşünürken daha buna fırsat bulamadan elinde a1000 olmadığını hatırlayıverdim vce bir şey diyemedim.
kaldı ki hiçbirimizin müzik altyapısı aynı olmadığı için ritmlerdeki farkı anlayabilmemiz çok zor. yeni sunulan bir ritmi eskiden verilen bir ritm ile karıştırma ihtimali çok yüksek.ayrıca eski ritmlerin isimlerini değiştirip ben yazdım diye yayınlayanlarıda unutmamak lazım.
dün ,her zaman şikayetçi olduğum bir konuyuda konuştuk sevgili salimle , şekil yapacağım diye pitch bend ile boğuşmaktan akor vurmayı unutan veya gerek görmeyen , kişilerde buna bence etken .adam saatler belkide günlerini haracayarak bir ritm hazırlıyor , bunu paylaşıma sonuyor. ve hazin cevap olmamış ? neden olmamış buna cevap gelmiyor ? pek doğrusu nedir ? bunada cevap yok. ondan sonrada serzenişte bulunuyoruz neden salim , murat ve murat , cuma ve diğer arkadaşlar yeni ritm yapıp paylaşmıyor diye ( sanki böyle bir mecburiyetleri varmış gibi ) .bu sözlerin üstüne moral mi kalır insanda...
|