Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09 -2007   #1 (permalink)
cılgınklavye
Üye

cılgınklavye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 08-15-2006
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0

Sponsor
Standart ---lütfen yardım edinnnnnn

arkadaslar öncelikle hepinize slmlar.ben izmirde müzisyenlik yapıyorum ortalama 9 senedir müzikholde calıyorum 8-10 , 10-12, 12-2, olmak üzere 3 tane bayan soliste eslık ediyorum.ve ne hikmetse yanıma gelen piyanist arkadslarım özellikle kordonda barda calısanlar oldukca kızıyolar bana ne işin var böyle bi yerde falan diye tepkilerini gösteriyolar iyi bi piyanist olduguma inanıyolar.işte sorun sanırım bende kendime olan güvenimm az sanırım ... barda calısacak kadar akor bilgim olmadıgına inanıyorum özellikle batı sarkılardaki akorları eksik basıyorum ve bunu biliyorum .sizden ricam bu konuda bilgi sahibi olanların bana yardımcı olmaları .yada bu konuda yardımcı olacak kaynak göstermeleri .şimdiden yardımcı olan arkadslara tesekkür ediyorum .bence bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp .buraya demolarımıda kopyalarıyorum bi de siz karar verin lütfen ........

[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]

[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]

Düzenleyen - cılgınklavye Tarih: 10/11/2007 16:49:18

cılgınklavye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla