evet değerli arkadaşlarım destekleriniz için cok teşekkür ederim şunu asla unutmayalım gercekten xd 9 bicok orga kafa tutacak bi cihaz inanın onda yok yok ben bunu biliyor ve bu yönde inanın bi calışmam var şuan hemen yollayamamamın sebebide eksiklerini en ince detayına kadar halledip öğle yollamak yani kimse demesinki kardeş olmamım demesin diye cok uğraşıyorum ve yine diyorum ketronda yok yok ama o değerlei cok ince ayarlamak lazım sabır lazım gercekten cok profeyonel bi cihaz cünkü harbi olarak uğraştırmadan bu denli sesler yapılamıyor bağışlayın bende profesyonelim gibi bişey cıktı ama harbi bu makinayla uğraşmak için prof olmak lazım bunu hep dedim bizim yaptığımız seslei elimize gecirdiğimizde birkac edit olayının dışına cıkamamamız oysa bu secenekler ketronda hep mevcut ama neyi nereye koyup neyin değerini rakam olarak neye getirirsek bir wawa elektro bağlama elde edeceğimizi biliyormuyuz bende bilmiyordum ama azmettim cabaladım böldüm cıkardım ve al sana bi lesli elektro
bu ince hesapta butun sır bu sayıların değerlerini iyi hesaplamada yoksa ketronda yok diye bişey yok
şimdi elektro lesli elektro yapak için lazım olan efeklerin siz ketronda olmadığınımı sandınız ketron fabrikasının böğle bi hataya düşeceğinimi hesapladınız hayır
var eminimki bicok kişide her gün bazen yanlışlıkla bazen kurcalarken o menülere girdip girip cıktı ama hiiiiiiiiç merak etmeden öğlece orda duran bicok menünün sesler üzerinde ne işe yaradığını bilmeyen arkadaşlarımızda eminim mevcut bunun aksini söğleyecek birinin olduğunuda sanmıyorum bizler hep şu htayı yaptık ses sectik ritim sectik koma verdik caldık sıkıldık kapattık sıkıldık actık ama hep aynı şeyi yaptık ses ritim koma ama menüleri hic kurcalayan ben bunun değerini şuan getirirsem acaba sesde neler olur denmedi yada kurcaladı baktıki sesler de bozulma var düzeltmek yerine sistemi geri yükleyip pes etti ve şu kanıya vardı ketronda falan filan olmuyo diyip cıktı işin içinden sen tut 3ila 4 milyarlık sample ses cıkaran alaet al ama bu efekler olmasın inanan varmıııııııı???????????? az kaldı sabır arkadaşlar
|