aslinda cok haklisiniz kardeşİm gercektende duyan olmadi ve bu calişmamda bana en büyük işiği ketronun fabrİkasyon seslerİnden ve rİtİmlerİnden özellİklede bati rİtİmlerİnden esİnlendİm
budenlİ gercek bas davulu ve seslerİ olan bİ org nasil olurda bu seslerİ cikaramaz
acaba sorun orgdami yoksa yapilan seslerdemİ dİye düşündüm ve
gerceğİ buldum
xd 9 un cİhaz olarak kaldiramayacaği yada cikaramayacaği sesİn olmadiğini ama özenle yapilmasi gerektİğİnİ cikardim neden dersenİz bu bati rİtİmler sesler okadar gercekkİ aklim almadi
bİr dİğerİ bu makİna okadar güzel yayli toplu yaylilarin seslerİnİ cikariyorkİ buda sample ses ve mükemmel ötesİ eeee şİmdİ bu sesİ cikaran bİ org neden elektro bağlama yada zurnada cuvallasinkİ ud olsun mey olsun bunlari nasi cikariyor değİlmİ sonucta şuda var coğumuz xd 9 u sadece ve sadece 3 özellİğİnİ kullaniyoruz ses secİyoruz rİtİm secİyoruz hadİ baba koma ver oldu bİttİ
ama değİl İşte kocaaaaa makİnayi bu 3 özellİk İçİnmİ aldik hayir
bİraz kurcalamak lazim
ayni bİlgİsayar oyunu gİbİ
bİ kapi acmak İçİn dünyanin mekanini dolanirsin oyunda ketronda aynen böğle
dİ sesİ bİ efektİ acmak İçİn dİğer menuşerde olan yerlerİ acip yada kapatip İnce ayar cakmek lazim
ben bunu başardim ve sİzlerede yollamayi bİ borc bİlİrİm ama bana az müsade ama İdda edİyorum pa 800 e asla özenmeyecek seslerle gelİyorum bekleyİn ve yİne dİyorum xd 9 larinizin kiymetİnİ bİlİn o bİ efsane bu seslerİ dİnledİkten sonra bİşman olmayin leslİ elektro ve lektrolarin babasi gelİyoooooooo az kaldi
|