Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12 -2007   #6 (permalink)
cetin_41
Yönetici

cetin_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 02-20-2006
Teşekkür Etmiş: 392
Teşekkür Almış: 134

Sponsor

evet bbende kapanan sezonla bırlıkte bır ad org almayı dusunuyum korgun yenı modelını cıkaracagını duyunca beklemek nekadar mantıklı olur bılmıyorum.acaba ıkıncı el bıtane pa80 mı alasam yoksa bıraz beklesemmı dıye,ama bu cıhazın cıkıp cıkmayacagı tam olarak bellı olmamakla beraber nasıl ozellıklerel donatılacagıda tam olarak bellı degıl.mesela pa80 denkesınlıkle ustunmu oalcak gercekten cın malımı olacak ekran dokunmatıkmı olacak flopı olacakmı yoksa usb mı olacak,en azından bı kısım ozellıkler hakkında bılgı verılse beklenmeye deger.sımdı bu ısın esasıyetınden bahseden arkadaslara ben soruyorum beklemelımıyım yoksa ıkıncı el bıtane pa80 mı alayım?ustalar hadı bakalım ben ve benım gıbı kararsız kalanları aydınlatın bakalım ....

cetin_41 ` Diyorki: Artık Hit Demonuzu Trakya Müzik profilinizde Dinletin

[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]

profil düzenlenlemeleriyle ilgili okuyunuz

[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]

önemli okuyunuz

okuduğumuz konular için, butonunu kullanmayı unutmayalım,alışkanlık haline getirlim.
cetin_41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla