haydi piyanistler uyanın
maviş arkadaş ()korg için yazmış bence hepsi doğru ve biz ketron kullanıcıları içinde geçerli.bence elimizdekilerin hakkını verelim ve paylaşımcı olalım.bence dünyada teknolojiyi en çabuk eskiten bizim milletimiz.gelin biz aç gözlü olmayalım.ve kendi aramızda paylaşımcı olalım.kimseye kendi sırtımızdan para kazandırmayalım.biz böyle doyumsuz oldukça ve aç gözlü oldukça bilinki muhakkak bu memlekette birileri bizim üzerimizden para kazanır.yani bizim bu doyumsuzluğumuz ve aç gözlülüğümüz ve bunu buralarda böyle forumlarda dile getirmemiz başkalarının ne kadar para kazanacağının göstergesidir.abi almayın yeni alet falan.önce eskisi için gerçekten daha birşeyler yapılabiliyorlarsa madem onu yapsınlar.parası olupta ben alırım kardeşim diyene sözüm yok.piyasada onca ritim yazan arkadaşlar var bunların bazıları ne güzel paylaşıyor.biz kendi bencilliğimizin cezasını başkalarına para ödeyerek çekiyoruz.bazıları diyorki ben elektroyu düzelttim,zurnayı düzelttim.... madem paylaşın insanlarla.ama olmaz çünkü ortalık kışmalı ve insanların içini hırs bürümeli ve insanlara her ritim ve sesi tam istedikleri gibi verirsek insanlar doyuma ulaşır ve ne olur o zaman gerçekten bu işi bilen insanlar fazla para kazandırmaz bu tüccarlara.insanları aç bırakacaksınki hep doyumsuz olsunlar ve kapımızı aşındırsınlar ve biz para kazanalım.işte bize hergün yeni bir klavye çıkaran veya ses , ritim , snd , ve set veya kart çıkaran insanların düşüncesi bu bence.lütfen arkadaşlar paylaşımcı olalım ve birbirimize yardımcı olalım ve destek olalımki kimsenin oyununa gelipte kendimizi yoldurmayalım.ben xd9 kullanıyorum ve şunu söylüyorum artık bence illaki o kadar şahane elektro olmasın veya zurna olmasın.hangi düğünde kim bize şu şarkıyı şu zurna ile çal dediki yada o elektro ile geğil lesli elektroyla çal dediki.yada kim lesli elektro ile veya zurna ile çaldık diye on ytl. fazla bahşiş attı.ama elli ytl bahşiş atan varsa oda iyi çalıp iyi söylediğimiz içindir.fikirlerimi dışa vurdum diye işallah kimse alınmamıştır benim sözüm sadece bu işten kıt kanaat geçinmekte olan ve bu aletleri zorla alan arkadaşlarıma.gençliğimde orkestralar vardı ve bir akordiyoncu çıktı ve bir ritim bax(sadece tiktak tiktak,bass,,kros yok)ve bir hammelt org ile tüm şehri kavurdu geçti ve halanda onca yeni, teknolajhi aletlerle çalanlar varken halanda o şahıs bu şehirde namlıdır.alet işer el övünür ama bu aletide imal eden bu ellerdir.servetler ödüyoruz bir org için.gelin uyanalım artık ve birlik beraberlik olalım.bu forum sayfaları er meydanı değil.bizim gibi müzisyenler için er meydanı sahnelerdir...biz talep göstermedikçe kimse bize mal satmaya çalışmaz......saygılarımla...
Konu Nejat Levent tarafından (05-11 -2008 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir..
|