Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-20 -2007   #1 (permalink)
kayseriliozkan
***MüziK***

kayseriliozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 06-30-2007
Teşekkür Etmiş: 85
Teşekkür Almış: 38

Sponsor
Standart __Elinizin ayağınızın kilitlendiği an__

merhaba arkadaşlar. hepimizde aşağı yukarı yaz aylarında sürekli olarak düğün nişan sünnet vs gibi özel gecelerde sahne alıyoruz. başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum sizinde başınızdan gecen bir olay varsa paylaşırsanız sevinirim.

2 sene önce çok aşırı yağmurlar yağmıştı bizim memleke (kayseri) nisan ayıydı. çalıştığım düğün salonu ile evin arası uzak olduğu için bide araç sıkıntısı çektiğim için , orgum org sehbasının üzerinde durur üzerinede kılıfını örtüp gelirdim.

neyse yine bi pazar günü düğün bitmişti. orgumu ölece bırakıp eve geldim bir hafta düğün yoktu zaten sezonda girmemişti. haa bu arada benim org g 600 dü o zaman.

daha sonra oldu günlerden cumartesi. kardeşimide alaturaları toplamak kabloları toplamak falan için yanımda götürürdüm. neyse gittik salona akşam saat 19:30 da gelinle damat sahneye girecek. ben oraya gittiğimde saat 19:15 di. şef garson çayını sigaranı iç hadi başlayacaz dedi bende tamam dedim. neyse tam gelinle damat çıkacaklar bu arada bende orgun kılıfını kaldırdım kiiiii hafif böyle çamurumsu lekeler var orgun üstünde. bu arada bilgisayardan yabancı müzik çalıyor ışıklar salonda yanıp yanıp sönüyor gelinle damatı davat et hadi hadi hadi diye şef garson sıkıştırıyor. tabi ben hafif şok geciriyorum ama o kadar önemli değildir diye düşünürken. kardeşim dediki abi orguyun üzeri neden çamurlu dedi bende ne biliyim oğlum dediğim an kafamı yukarı bi kaldırdım ki yukarı kocaamn delik ve olanca yağmur suyu orgumun üstüne akmış. gerizekalı salon sahipleride bundan habersiz. arkadaşlar yemin ederim size orgu hafif yan kaldırdım disket flopisinin içinden mübalasız tam bir sürahi su aktı. gelin damat indi dans edecek.. ))) elim kolum kilitlendi...

hemen md bi parça ile dans ettirdim sonra md oyun havası ) daha sonra servis arası verdim. arkadaşımı aradım klavyesini aldı geldi. haa benim orga nemi oldu eve götürdüm bütün parçalarına kadar söktüm 1 hafta elimi sürmedim. bizim hanım saç kurutmayla birhafta kuruttu daha sonra taktım çalıştı bu tarz yaşadıklarınız varsa anlatın ))

kayseriliozkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla