Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-27 -2007   #21 (permalink)
Prophecy
***MüziK***

Prophecy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 04-05-2006
Teşekkür Etmiş: 30
Teşekkür Almış: 36

Sponsor

aferin valla...

gözlerinden öperim, benden iyi çalıyor!!!

eğitimci biri olarak ve çocuklar ile müzik alanında yıllardır çalışmam dolayısıyla bir kaç noktayı belirtirsem sanırım daha yararlı olacaktır.

öncelikle yaptığı iş oldukça zor! hem çalıp hem söylemek yani...

güneş'in çaldığı ton ile söylediği ton arasında fark var. umarım bu bir kulak yetersizliği değildir. normalde çalan ya da çalınan üzerine söyleyen çocuklar tona uymakta genellikle zorlanmazlar.

fakat nice müzik öğretmenleri vardır ki "canlı performansın" verdiği heyecanla inanılmaz detone olurlar. şarkının karar sesi re iken fa'dan söylemek gibi...

söylediğim gibi umarım güneş'in sorunu bu heyecandır, kulak yetersizliği değil.

öğretmenleri (şarkıya göre değişebilir bu) güneş'in konuşurken veya şarkı söylerken kullandığı "karar sesi" bulurlarsa bu detone muhtemelen ortadan kalkacaktır.

kulağin zaman ile gelişebildiğini de unutmamak gerekir. ben buna onlarca kez şahit oldum. uzun bir süreç tabii ki!

ikinci uyarım ise çocukta "önlenemez bir başarıya, ilgiye karşı tutku" oluşması. yeteneklerin her zaman bir sınırı vardır. bu sınırı kabullenmek ise çoğu insan için oldukça zordur. ileride bu kör tutku daha kötü boyutlara ulaşabilir.

bu basit ve "kesinlik taşımayan; tahminden öteye geçmeyen" uyarılarımı dikkate alırsanız güneş'in yaşayabileceği bir çok soruna şimdiden tedbir alabilirsiniz.

tekrar gözlerinden öpüyorum.

nots: acı konuşan bir profesyonel ile güneş'i görüştürüp ona göre bir çizgi belirlemeniz daha mantıklı olur. en azından bir a1000 tarzı cihaz daha şık olacaktır. a1000'in bir müzik öğretmeninden kalır yanı yok çünkü!!!

sevgilerim ve başarı dileklerimle...

Prophecy ` Diyorki: i love you tyros
Prophecy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla