hoşgeldİn kardeşİm.burada çok güzel vakİt geçİreceğİnden emİn olabİlİrsİn.İşte sana a1000 İçİn herşey burada kendİ çalişmalarim
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] 9/8 ağır ritim ve mp3
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] a1000 için herşey
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] a1000 rİtİm mp3lerİ
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] sesler kendimin
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] sesler kendimin2
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] padler
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] a1000 ritim ses midi pad
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] a1000 mİdİ
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] a1000 2/4 yeni ritim 21.02.2007
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] a1000 romnlar
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] sesler reg.seler ve ritimler
ayrica ben bornovadayim pekde uzak sayilmayiz.yolun düşerse beklerİm.saygilar.
a1000 İçİn takildiğin bİr yer olursa hİç çekİnmeden sor.elİmden geldİğİ kadar yardimci olmaya çalişirim.