Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-26 -2007   #4 (permalink)
muratti35
***MüziK***

muratti35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 09-12 -2005
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 21

Sponsor

hoşgeldİn kardeşİm.burada çok güzel vakİt geçİreceğİnden emİn olabİlİrsİn.İşte sana a1000 İçİn herşey burada kendİ çalişmalarim
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] 9/8 ağır ritim ve mp3
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] a1000 için herşey
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] a1000 rİtİm mp3lerİ
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] sesler kendimin
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] sesler kendimin2
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] padler
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] a1000 ritim ses midi pad
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] a1000 mİdİ
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] a1000 2/4 yeni ritim 21.02.2007
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] a1000 romnlar
[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız] sesler reg.seler ve ritimler
ayrica ben bornovadayim pekde uzak sayilmayiz.yolun düşerse beklerİm.saygilar.
a1000 İçİn takildiğin bİr yer olursa hİç çekİnmeden sor.elİmden geldİğİ kadar yardimci olmaya çalişirim.

muratti35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla