abi boş işler sana nerden kim tarafından geldi bilmiyorumm ama bu sadece bir dolandırıcı bu tip olaylara dikkat edinn umarım tanıdık biri değildirr ki tanıdık biri tel açar söylerr..... yabancı bile olsaaa
mesajın tamammını çevirdimm fakat burda çok uzun sürer
güney batı afrikada burnika faso diye küçük bir ülkede bulunduğunu iddia eden muhammet amir ..... bu şahsa para kalmış ve alamıyormuşş bunun içinnn oranın yasalarına göreee ki yalann yurt dışında bi tanıdığının olması gerekliymişş bu yüzden seni bulmuşş ve sana masil atmışş senden hesap numarası istiyorr ve bunun sonucunda sana milyon dolar para vermekten bahsediyorr fakat gerekli olan şeyy avukat ve mahkeme gibi masraflar için senden bir miktar önce para istiyorr eğer para gönderirsenn iler olacak milyon dolar para alabilcekmişş saanadaa sana ait olan hisseni hakkkını gönderecekmişş....... eğer diyo bana güveniyorsann hemen yola bana tel veya faks numaranı yolalrmısın diyoo...........
mesajın özü budur abicimm
fakat afrika halkı çok aç bi milett ve dini imanı yok bunların her türlü şey i yaparlarr geçmişte bu tip işlere kalkışan çok olmuşturr örneklerii vardırrr... boşver bana kalırsa sil gitsinnnn...........
saygılarr
|