Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09 -2007   #1 (permalink)
nuans_34
GeneL Moderator

nuans_34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 03-12-2007
Teşekkür Etmiş: 4
Teşekkür Almış: 137

Sponsor
Standart Trakya Karşılama... Acilll..!!!!!

[LinkLeri GöreBilmek için Üye Olmalı Yada Giriş Yapmalısınız. KayıT için Tıklayınız]
arkadaşlar bu linkte olan kısa... kesintisiz birleştirilebilir mi?? 4 kere dönecek şekilde..
ve öncelikle sizde midisi varsa.. bana yollamanız mümkün mü??? olmazsa.. bu olabilir..!!!!
trakya karşılaması olarak hep farklı müzikler var.. öncelikle.. dosyayı indirip.. bakar msıınz istediğime..??
bir de... müziğin.. ritmli başlayan yerinden ek yapılması gerekiyor..!!! yahu ben niye açıklama yapıyorum ki bu kadar..!!
tereciye tere satıyorum..!! )))))

offff of.. bıktım.. bu folklor öğretmenlerinden.. ve folklor öğretmenine.. gerçek davul zurna tutmayan.. idarecilerden..!!!
ve... ben ne anlar bunlardan..???
geçen gün.. ceylan ın midisini koydum.. çocuklar tek tek.. ortaya geliyor.. hareketleri yapıyor yerine gidiyor.. uzadıkça uzuyor.. şarkı bitecek.. biraz geri sardırdım..!! iki sn. bile değil.. folklor öğretmeni dövecek neredeyse beni.. ))))
hayır bir de hızlı istiyor.. ben o kadar hızlı değilsem suç benim mi? offf of.. diyorum ya.. bir daha mı folklor öğretmenine yardım etmek..!! )))))))))

amma da dedikodu yaptım değil mi????

nuans_34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla