A 300 tr'ciler...artık bende sizdenim..
arkadaşlar bu org hakkında çok soru sordum.hatta orga dokunmadan org hakkında o kadar detaylı bilgi edindim.bu hep sizlerin sayesinde oldu.
eşim 2.çocuğum ege'nin şerefine bablar gününde hediye edecekti.ama erken davrandı.ben de artık a 300 tr sahibiyim..
İlk izlenimlerim:
1- bu orgun tr olmayan versiyonunu sakın almayın.bu orgu kurtaran can başar beyin taktığı çip olmuş.
2-çok basit ,çok kolay çözülebilecek bir org.hemen hemen tüm özelliklerini 2 saatte çözdüm.
3-evet daha öncede dediğiniz gibi pratik değil,geçişler iyi değil.ama kullnmaya başlayınca bunun o kadar önamli olmadığını anlayacaksınız.
4- ama türk ritmleri bomba.slow ve batılı ritmlerde süper.bir de arabik ritmlerin kalitesi beni epeyce şaşırttı.bence ritmlerin kalitesi seslerin kalitesinden daha iyi.
5-elinizdeki ferrari bile olsa siz iyi şöför değilseniz bu iş olmaz.İyi çalan bir müzisyen bu orgla destan yazar.
5-bence bu org için ödenen bu paraya helal olsun.bu paraya bu kalite.
6- bu orgla kendi çalışma ve bestelerimi rahatlıkla düzenlerim.
7-İş programım çok yoğun olduğu için belki bu orga ayıracağım zaman kısıtlı olacak ama 2 yıldır müzikten uzak olan beni tekrar tuşlarla buluşturacak bu org.
8-son tavsİyem..ben evde müzİk yapacağim dİyorsaniz bu paraya bu kalİtedekİ org çok rahat alinir.bİr sanİye düşünmeyİn.
9- ne olursa olsun org alan kişi hedefleri doğrultusunda org alsın.
Düzenleyen - RoMan39 Tarih: 04/06/2007 16:51:27
|