Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-31 -2007   #1 (permalink)
shewq
Üye

shewq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 01-08-2007
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 2

Sponsor
Standart A 300 tr'ciler...artık bende sizdenim..

arkadaşlar bu org hakkında çok soru sordum.hatta orga dokunmadan org hakkında o kadar detaylı bilgi edindim.bu hep sizlerin sayesinde oldu.
eşim 2.çocuğum ege'nin şerefine bablar gününde hediye edecekti.ama erken davrandı.ben de artık a 300 tr sahibiyim..

İlk izlenimlerim:

1- bu orgun tr olmayan versiyonunu sakın almayın.bu orgu kurtaran can başar beyin taktığı çip olmuş.

2-çok basit ,çok kolay çözülebilecek bir org.hemen hemen tüm özelliklerini 2 saatte çözdüm.

3-evet daha öncede dediğiniz gibi pratik değil,geçişler iyi değil.ama kullnmaya başlayınca bunun o kadar önamli olmadığını anlayacaksınız.

4- ama türk ritmleri bomba.slow ve batılı ritmlerde süper.bir de arabik ritmlerin kalitesi beni epeyce şaşırttı.bence ritmlerin kalitesi seslerin kalitesinden daha iyi.

5-elinizdeki ferrari bile olsa siz iyi şöför değilseniz bu iş olmaz.İyi çalan bir müzisyen bu orgla destan yazar.

5-bence bu org için ödenen bu paraya helal olsun.bu paraya bu kalite.

6- bu orgla kendi çalışma ve bestelerimi rahatlıkla düzenlerim.

7-İş programım çok yoğun olduğu için belki bu orga ayıracağım zaman kısıtlı olacak ama 2 yıldır müzikten uzak olan beni tekrar tuşlarla buluşturacak bu org.

8-son tavsİyem..ben evde müzİk yapacağim dİyorsaniz bu paraya bu kalİtedekİ org çok rahat alinir.bİr sanİye düşünmeyİn.

9- ne olursa olsun org alan kişi hedefleri doğrultusunda org alsın.

Düzenleyen - RoMan39 Tarih: 04/06/2007 16:51:27

shewq isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
shewq kullanıcısına bu mesaji için Teşekkür Eden 2 Kisi: