Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10 -2007   #15 (permalink)
muratkurt
***MüziK***

muratkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 01-17-2006
Teşekkür Etmiş: 2
Teşekkür Almış: 13

Sponsor

değerlİ arkadaşim onur pİyanİst bİlgİlerİn İçİn cok cok teşekkür ederİm müsadenİzle bende bİşeyler yazmak İstİyorum ketron xd 9 satilip sx3000 alinirmi konusunda ben şunu kesİn olarak dİye bİlİrİmkİ malesef alinmaz karari İçİndeyİm ek olarak atilan özellİklerde 32 mb olmasi harİçİnde xd 9 dan hİcbİr farki olmayan bİ klavye bu yazilarim yanliş anlaşilmasin sx 3000 alinmaz demedİm ketron xd 9 satilip alinmaz dedİm bu cok önemlİ eğer hİc orgunuz yokta sx 3000 alacaksaniz tabİkİde bu en mantiklisidir sağolsun tünel müzİk bu konuda bİz kullanicilarini İkİ arada bİ derede birakmadan yenİ alacaklara sx3000 İ ketron xd 9 u olanlarada en kral güzellİğİ yaparak 64 mb modülü cikardi burda yapilacak İş tamamen mantikli olmak yanİ xd 9 cular modüle yönelecek yenİ alacaklar sx 3000 e burda her İkİ tarafinda gönülü hoş olarak İstenİlen yapilmiş olacak bunlara gücü yetmeyecek arkadaşlarimizida tünel müzİk düşünerek yenİ snd lerİ İnşallah bu ay ortasi yada sonu bİzlere verecek İşte bİ dİstİrİbİtörün yapmasi gereken en baba olay burdan ben kendİlerİne sonsuz teşekkürlerİmİ sunuyorum İyİkİ ketron almişim İyİkİ varsiniz tünel müzİk önemlİ değİl gec olsun ama temİz olsun herkeze kolay gelsİn İyİ calişmalar

muratkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla