pa 55 ritim
selam arkadaşlar forumdaki dostluklarınız gerçekten çok güzel herkes böyle olsa ben şu konuyu çok merak ediyorum arkadaşlar birşeyler yapıp yolluyorlar fakat yolladıkları ritimler olsun setler olsun hiç biri inmiyo yabancı siteler açılıyo şunu türkçe sitelerden yapamazlarmı birde sayfa görüntülenemiyo diye yazıyor benim bildigim verilen linke tıklayınca o set yada midi inmesi lazım bunlarda inmeyi bırak yabancı sayfa açılıyor benim ne işim olur yabancı sayfayla yoksa sallamamı yapıyorlar veya bu sitelar gerçekmi anlamadım yazıyorum ama kaç arkadaşa yazdım hiç cevap alamadım piyanist levent diye bir arkadaş gerçekten varmı onuda bilmiyorumya pa 55 için yeni set yaptım indirin hayırlı olsun diyor tıklıyorum boş birşey yok başka biryer yönlendiriyor bunun gibi bir sürü var ya arkadaşlar eger gerçek iseniz lütfen beni aydınlatınpa 55 için yeni ritim veya set nasıl alırım amacım kimseyi kırmak veya eleştirmek degil kimse yanlış anlamasın ben sadece cevap arıyorum birde sizler gerçekten varmısınız yoksa bazı sitelerdeki gibi sanalmısınız onu merak ediyorum gerçek iseniz hepinize saygılar
|