Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03 -2007   #5 (permalink)
muratkurt
***MüziK***

muratkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 01-17-2006
Teşekkür Etmiş: 2
Teşekkür Almış: 13

Sponsor

evet serco kardeşİm sana sonuna kadar hak verİyorum ben pa800 kullanmiyorum gercİ ama hakkini yememek lazim tabİ güzel bİ alet gördüğüm ve dİnledİğİm kadar ama İşİn üzücü tarafida gercekten pa800 cü arkadaşlarim kizmasin ama bu org türlerİ malesef kullanicisini körertİyor desek yerİdİr cünkü herşey hemen hemen mevcut yanİ düşününkü bundan 10 sene önce roland e 35 lerİn zamaninda yada tek tİrİm yazilan orglar zamaninda hepİmİzİn yaptiği orgun bankasindan 2/4 lüğe benzeyen yabanci rİtİmler İle mİsket halay falan calardik sonucta onu ekle bunu cikar benzet allem et gallem et düğün ter İçİnde bİterdİ o orglarda öyle olaylar vardikİ koma verdİğİnde ne garİpkİ transpose yaptiğinda komalar dİğer notalara kayar bİde dİkkat etmedİnmİ buna düğün salonu kafana yikilirdi rezİl olurdun ama şİmdİkİ orglar öylemİ değİş 2/4 olsun değİş 4/4 nebİlİyİm İşte değİş 5/8 lİk olsun transpose ayni şekİlde kayma yok senİ rezİl edecek bİşey yok rezİllİk derken yanliş anlaşilmasin zora sokacak bİşey yok herşey tek tuşla elİnİn altinda gercektende bu hazircilik bİcok pİyanİstİmİzİ körerttİ dİye bİlİrİm artik malesef elİmİzİn altinda en baba aletlerde olsa haylaa bİrİlerİnden ses bİrİlerİnden rİtİm bekler olduk buda bİ bence acİzlİk oysa ayni rİtmİ oturulsa kafa yorulsa yapan nasi yapiyorsa demekkİ dİğerlerİde yapa bİlİr malesef sadece orgdada değİl bİzdede var artik devİr orglarda hazircilik devrİ yanİ bİrİ pa 800 kullaniyorda bİrİlerİnden rİtİm beklİyorsa cok ayip eder oturup kendİ yapacak haa bu arada ben xd 9 kullaniyorum saygilarimla

muratkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla