2 textil muhendisi pa1x pro dan asagi kurtarmaz. lux olsun uyar bence. benim ana babamin durumu olcakti ben o yasta ohoo roland e86 alacakti peder de, o zamanlar 950 milyon demislerdi, durumumuz yok biliyordum ama baya aglamistim. peder de cok uzulmustu bu duruma, ama elinden ne gelirdi. durumu olsaydi o zamanin en iyi klavyeleri arasindaydi e86. o zamanlar prof klavye ile devam etseydim bugun bi mavisim set te ben yapardim herhalde. paran vardir cekinme, seni batiracaksa tamam da, sen muhendis adamsin sonra ugrasma almayla satmayla. ama dersen ki ben iki klavye arasinda tercih yapacagim. o zaman pa80. 1250 ye kart dahil olacak, amator kardesim 150€ bi kart fazlaligi demis ama 1400 olacaksa ona varana kadar 450 daha koyar pa800 alirsiniz. pa1x i onermemin nedeni ise, inanin belli bi yerden sonra yetmez oluyor. pa80 su anda bana yetersiz geliyor. ben etnik seslerin tadina vamak icin almistim pa80 i, yinede yetersiz geliyor. rx sesleri mutlak sart. su an roland in sound unu aramaya basladim. solo olarak klarnet sesi esliginde pitch bendi elle$sem bundan daha iyiydi

muzik bagimlilik yapiyor, caldikca daha da gelistirmek istersiniz. yanlis tusa basmadan calsaniz dahi, tam bilmis sayilmiyorsunuz, surekli kendinizi gelistirme olayiniz var. iste ben muzigin sonunu buldum, bundan daha iyi calinmaz gibi bi cumle de kuramazsiniz. bigun gelip, tamam ben klavyeden biktim, artik bu konu kapanmistir gibi bisey olacaginida dusunmuyorum. o yuzden yapabilecegin en iyisini yapan klavye her yonden alinmaya deger klavyedir. su an calisiyor olsam, pro yu hemen alirim, yani sahnede calip para da kazanmiyorum bu isten. evde ozel zevk ugruna zamanin parasiyla 3 milyarlik alet aldik, hemde 550 km yola giderek. muzik ruhu icinde varsa, parayi gozun gormez, oldumu verirsin. ben ne anlatiyorum ya

)) anlamissindir umarim muhendis bey, yani pa80 diyorum

))
Edited by - liefschat Tarih: 03/04/2007 00:51:33