Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02 -2007   #8 (permalink)
amatör_piyanist
Kıdemliler

amatör_piyanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyeliği: 02-08-2007
Teşekkür Etmiş: 14
Teşekkür Almış: 34

Sponsor

abi ben pa55 tr kullanıyorum diye pa55 tr tavsiye etmiyorum, ama mantıklısı bu...boşver çin malıymış...bende amatörüm...ismimden de anlaşılacağı gibi,ama ufak yaştan beri org piyasasını takip ediyorum...ayrıca ben aletimin başından günde 5 saat kalkmıyorum...yemin billah ediyorum,ağustostan beri tek sorunum yok...sıfır almıştım... garantisi var...bişey olmaz,şayet olursa garantiye gidersin...ama herşey kullanmaya bakıyor...bizim toplum bişeyin üstünde made in china yazısını görünce kaçıyor...ama bu böyle değil...bizzat ben kullanıyorum...memnun olmasam neden önereyim...ama bende değiştirmek istiyorum,hatta değiştiricem...neden mi,pa80 için değil tabiki,pa800 için...yani bmw 3.18 i den inip,7 serisine geçiyorum...öyle düşün...senin yerinde olsam,paran varsa pa800 diyecem ama o da çok karışık...yanlış anlama sen a300'den yardım istiyordun,pa800 bihayli karışık gelir...pa800'ü çözmek uzun iş...yani a300 ün,300 katı zor...sana tavsiyem pa55 tr...müzik hayatında yolun açık olsun,ayrıca her ortama uyar pa55 tr.

amatör_piyanist ` Diyorki: )))))))))))))))))))))))))))))) KORG Pa1X ((((((((((((((((((((((((((((((
amatör_piyanist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla